Om oss

Jenan skönhetsklinik är ett certifierat Derma center som bedrivs av professionella behandlare med lång erfarenhet inom både vården och skönhetsbranschen.

Hos oss kan du boka tid för ett flertal olika skönhetsbehandlingar som utförs av våra erfarna behandlare.

Vi är ett familjeägt företag med tre anställda.

Tillsammans besitter vi stor kompetens och erfarenhet inom vård, omsorg och skönhet.

Vi älskar att få våra kunder att känna sig extra vackra och glada och strävar alltid efter 100 % kundnöjdhet.

Vi är lyhörda men ger också gärna tips och råd om vad som passar just dig när det kommer till våra behandlingar.

Trygg och professionell skönhetsklinik

Jenans skönhetsklinik erbjuder enastående behandlingar med proffsigt resultat. Vi använder den senaste teknologin och de allra bästa medicinska produkterna och skräddarsyr varje behandling efter dina önskemål för att hjälpa dig att nå önskat resultat snabbt och effektivt. Vårt mål är att hjälpa dig lyfta fram din inre skönhet och få dig att känna att du är ditt bästa jag. Med våra professionella behandlare, avancerad teknologi och trivsam miljö gör Jenan skönhetsklinik till det absolut bästa valet för dina skönhetsbehandlingar.

Börja alltid med konsultation

Om du är intresserad av någon av våra behandlingar rekommenderar vi att du alltid börjar med att boka in en kostnadsfri konsultation. Du får då träffa en av våra certifierade behandlare som tillsammans med dig går igenom vad du önskar få hjälp med samt eventuella önskemål. Under detta möte skräddarsyr vi behandlingen så att den passar dig. Vi informerar även om de möjligheter och risker som behandlingen medför. I samråd med behandlaren tar du sedan ett beslut ifall behandlingen ska utföras och då bokas en tid.